Vállalatunkról

Vállalatunkról

Vállalatunk évente több mint 120 ezer tonna gabonaféle feldolgozásával állít elő malomipari termékeket. 25 éves szakértelmünk és a legmodernebb technológiával felszerelt üzemünk garancia az állandó minőségre. Az élelmiszerbiztonság mellett kiemelten fontos számunkra a folyamatos innováció – az, hogy a régió egyik vezető malomipari vállalataként mindig naprakészen tudjunk reagálni a felmerülő piaci igényekre.

Vállalatunkról
Termékeink

Termékeink

Termékeinket pékségek és ipari felhasználók részére ömlesztett, zsákos és Bigbag kiszerelésben forgalmazzuk. Igény esetén lisztkeverékek és a vevő egyedi minőségi elvárásainak megfelelő lisztek gyártását is tudjuk kínálni. Termékeink pontos listája, az elérhető kiszerelés és csomagolásfajták ide kattintva érhetők el.

Technológia

Technológia

Malmunkban a gabonafeldolgozásban világvezető svájci Bühler AG vállalat technológiájával dolgozunk. Modern gépeinknek köszönhetően a legszigorúbb tisztasági és élelmiszerbiztonsági feltételeknek is megfelelünk, a gyártást irányító vezérszoftverünk pedig a biztonságot és a magas fokú követhetőséget garantálja. Saját laboratóriummal rendelkezünk, a termelésünk pedig rugalmas, a beállításokat egyedi igényekre tudjuk szabni. Gyártótechnológiánk és hozzáértő munkatársaink a biztosítékunk arra, hogy egész évben folyamatos minőséget tudunk kínálni partnereinknek.

Tanúsítványaink

Tanúsítványaink

Termékeink gyártása során a HACCP alapelveit alkalmazzuk, felelősségteljesen figyeljük és értékeljük az alapanyagokat és termékeket, hogy garantálni tudjuk a megfelelő minőséget és egészségbiztonságot. Minőségbiztosítási rendszerünk IFS Higher Level és GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tanúsítványaink a képekre kattintva nagy méretben is megtekinthetők.

Panírmorzsagyárunk

Panírmorzsagyárunk

2018-ban panírmorzsa gyártásával bővítettük tevékenységünket. Az új üzemrészben hagyományos péki technológiával, friss kenyérből gyártunk panírmorzsát a legmodernebb zárt technológiák segítségével. A gyártáshoz nem használunk semmilyen adalékanyagot, a termék csak lisztet, vizet, élesztőt és étkezési sót tartalmaz. A modern technológiának köszönhetően a termék szárítása, szemcsemérete és színe egynemű, ami a jó minőség alapja. Igény esetén egyedi minőségű panírmorzsa, illetve panírmorzsa-keverék gyártását is tudjuk kínálni.

Speciális/hőkezelt lisztjeink

Speciális/hőkezelt lisztjeink

Speciális ipari vagy élelmiszeripari felhasználásra, pl. bébiételek, javított mikrobiológiai értékekkel rendelkező termékek, stabilizált búzacsíra, stabilizált búzakorpa, denaturált fehérjével rendelkező termékek vagy részlegesen módosított keményítővel rendelkező termékek gyártását is kínáljuk. Igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.