Activ

Ražná múka - Chlebová

Vyrobená z kvalitnej raže a obohatená o železo a vitamíny na pečenie domáceho ražného chleba. Pekárenské výrobky z ražnej múky sú hustejšie, cesto menej narastie, ale pre vysoký obsah vlákniny sú veľmi zdravé. Môžeme ju zmiešať so pšeničnou aj so špaldovou múkou, aby sme dostali ľahšie cesto. Z našej ražnej múky môžeme vyrobiť aj ražný kvások.

Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku (múky)

  • Energetická hodnota: 1535 kJ / 362 kcal
  • Tuky: 1,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
  • Sacharidy: 76 g - z toho cukry: 3,0 g
  • Vláknina: 8,4 g
  • Bielkoviny: 7,7 g
  • Soľ: <0,01 g

Vitamíny a minerálne látky na 100 g výrobku (múky)

  • Tiamín (B1): 0,22 mg
  • Riboflavín (B2): 0,28 mg
  • Niacín (B3): 3,2 mg
  • Kyselina listová (B9): 40,0 µg
  • Železo: 2,8 mg
Akú múku si mám vybrať?

Tip

Akú múku si mám vybrať?

Ďalej čítať >>
Pšeničná múka hrubá na cestoviny

Odporúčaný produkt

Pšeničná múka hrubá na cestoviny

Ďalej čítať >>
Hladká múka – Špaldová svetlá

Odporúčaný produkt

Hladká múka – Špaldová svetlá

Ďalej čítať >>
Pšeničná múka - Chlebová

Odporúčaný produkt

Pšeničná múka - Chlebová

Ďalej čítať >>